ליווי שינויי דיירים – תכנון ועיצוב דירה חדשה מקבלן 4 חדרים

לפני כשנתיים פנו אלי זוג רופאים לקראת פרישה.
הם יצרו עימי קשר במטרה שאלווה אותם בתהליך של תכנון ועיצוב דירה חדשה מקבלן.
דירת 4 חדרים אשר נרכשה בראש העין.

תכנון ועיצוב דירה חדשה מקבלן 4 חדרים

ברכישת דירה חדשה מקבלן הלקוח נדרש לעבור תהליך של שינויי דיירים במטרה להתאים את דירתם לצרכים שלהם.
כשנודע להם שאת השינויים יש להגיש על גבי שרטוט אדריכלי מפורט הם הבינו שכדאי להם להיעזר בבעל מקצוע.

הזוג היה מעוניין בליווי מלא בתהליך תכנון ועיצוב דירתם החדשה – ליווי מלא במהלך תקופת הבניה ועד לאחר קבלת המפתח לדירתם.

תכנון ועיצוב דירה חדשה מקבלן

כבר מההתחלה זיהיתי את טעמם הייחודי של בני הזוג.
כאנשים אשר גדלו וחיו כמחצית מחייהם בסביבה ובאווירה של אירופה הקלסית, בקשתם העיקרית הייתה ליצור עבורם דירה מעוצבת המחזירה אותם לתקופה זו.

אהבתם לסגנון הקלאסי וליערות אירופה התוו את סגנון עיצוב דירתם החדשה.
כחלק מתהליך התכנון, דירת הקבלן הסטנדרטית הותאמה לצרכים המיוחדים של בני הזוג.

בין דרישותיהם היה ליצור עבורם מבואת כניסה המשמשת כחציצה בחלל, לצורך כך תוכננה נישה המפרידה בין הסלון לבין דלת הכניסה לדירה.
הנישה יצרה חלוקה פונקציונלית בחלל ותרמה לעיצוב ולתחושת האינטימיות.

שינויים קטנים הבדלים גדולים

באזור מבואת הכניסה תוכנן ארון למעילים המכיל גם תיקים ונעליים לשימוש יומיומי, לצידו מוקמה מראת גוף גדולה ומעוצבת.

בנוסף, לבקשת הבעל תוכנן עבורו חדר עבודה מרווח עם ספריית עץ פונקציונלית בעלת נוכחות.
הספרייה תוכננה עבור אחסון ספרי הרפואה ואוסף הפוחלצים שצבר במהלך מסעותיו בטבע האירופאי.

בעלת הבית חלמה על סוויטת הורים עם מקלחת מפנקת וחדר ארונות המכיל הרבה מקומות אחסון.

כמו כן ,באזור החלל הציבורי תוכנן סלון רחב ידיים ומטבח גדול בדגש על מקומות האחסון תוך שמירה על צבעוניות חמה המשולבת בסגנון עיצובי קלסי-אקלקטי.

לצורך ההרחבה של אזור המטבח מראש בוטלה מרפסת השירות.

ביחידת ההורים הפתח לחדר הארונות שונה לטובת הגדלת שטח של האחסון.

בשל משיכתם של בני הזוג לטבע והיערות בפרט הצבעוניות השולטת הנה בגוונים הירוקים,צהובים והחומים.

הרצפה ,קירות המקלחות וקיר המטבח חופו באבן שיש  לצד ריהוט עץ בגווני אלון טבעי לריכוך של המראה השיש שהדגיש את הטון הצבעוני בדירה.

נעשה שימוש בחומרים טבעיים כגון: בדים רכים ושטיחים בשילוב עם תאורה חמה פונקציונלית וייחודית.

קיר פינת האוכל הארוך חופה בטיח מינרלי עדין ומקשר בין אזור המטבח ופינת האוכל.

כך הותאמה דירת קבלן חדשה כמו לכפפה ליד של הזוג הנפלא בזכות ליווי מלא בתהליך שינויי דיירים.

לצפייה בפרוייקטים נוספים לחצו לייק בקבוצת הפייסבוק.